Keuze atelier op de Amalia
29 augustus 2018
Hulp gezocht in de schoolbieb
11 september 2018

Versierouders gezocht!

Hoe leuk is het dat onze school iedere keer versierd wordt voor evenementen als de Kinderboekenweek, Sinterklaas, Kerst, Pasen? Uw kind komt verrast de school in en raakt direct in de stemming die past bij het thema. 

We zijn op zoek naar ouders die kunnen helpen met het eerstvolgende evenement: de Kinderboekenweek. Op dinsdagavond 2 oktober (tussen 19:30 uur – 21:00 uur) zullen we de school in het thema ‘Kom er bij’  brengen, gericht op vriendschap. Kunt u helpen met het versieren en helpt u mee om de kinderen een gave opening van de Kinderboekenweek te geven? We horen het graag en zien u hopelijk dan! U kunt zich aanmelden via: laura.tendoeschate@amalia.unicoz.nl.

 

 

X