Informatie en programma ouderkamer
11 september 2018
Informatie avond nieuwbouw IKC aan het Overwater
13 september 2018

Verkeersouderavond in Zoetermeer

Binnenkort is er een bijeenkomst over veilig verkeer rondom scholen in Zoetermeer, georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland, de gemeente Zoetermeer en OnderwijsAdvies. De uitnodiging is bestemd voor verkeersouders of ouders die graag een bijdrage willen leveren aan de verkeersveiligheid rondom de school.  De gastspreker is verkeerspsycholoog Gerard Tertoolen en met een remwegdemonstratie belooft dit een zeer interessante avond te worden. Hieronder de treft u uitnodiging.

Kinderen in Zoetermeer veilig naar school en weer thuis!
Speciaal voor de scholen en ouders die geïnteresseerd zijn in verkeersveiligheid rondom de scholen in Zoetermeer.

Dus zet in je agenda: Donderdag 27 september 2018
Programma 18:30 Opening met: wethouder Marc Rosier & spectaculaire Remwegdemonstratie
19:00 Spreker: verkeerspsycholoog Gerard Tertoolen
21:00 Afsluiting Waar: IKC Florence Nightingale, Zanzibarplein 90, Zoetermeer

Wat mag je verwachten?
De avond wordt gevuld met verschillende thema’s om en rond de school op het gebied van verkeersveiligheid. Hoe richt je een veilige schoolomgeving in en hoe maak je verkeersveiligheid bespreekbaar onder ouders? Wat is er mogelijk binnen de gemeente Zoetermeer en wat kan OnderwijsAdvies en VVN bieden aan de scholen en ouders? OnderwijsAdvies en Veilig Verkeer Nederland afdeling Zoetermeer ondersteunen deze avond met informatie, materialen en gratis workshops. De thema’s van de avond zijn:
• Acties voor op school • Omgaan met weerstand in je werk als Verkeersouder • Taakverdeling directie/ouders – Verkeersprotocol • Schoolomgeving – contact gemeente • SCHOOL op SEEF

U kunt zich aanmelden via de mail aan verkeersleerkracht Marianne Pennings: m.pennings@onderwijsadvies.nl

X