Onze ouderkamer

Als ouder vervult u een belangrijke rol in de ontwikkeling van uw kind. U wilt het beste voor hem of haar en bent daarom gemotiveerd om u in te zetten voor de ontwikkeling van uw kind. Soms kunt u daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken. Speciaal daarvoor zijn er ouderkamers: door en voor de ouders. Hier kunt u een praatje maken met andere ouders, contacten leggen, de betrokkenheid met de school opbouwen of vragen hoe een andere ouder dat nu doet….

In de ouderkamer kunt u dus andere ouders ontmoeten. Gastouders zorgen voor de koffie/thee en iets lekkers. Heeft u nog niet-schoolgaande kinderen? Geen probleem! Er is speelgoed aanwezig en een bekertje limonade is zo klaar.

Naast de koffie-ochtenden worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd over opvoedkundige onderwerpen en schoolse zaken. Ook worden er workshops en cursussen gegeven of sluit de directie of een leerkracht aan.

IMG_0374

Het programma

15590279_1544922148856246_7575849691004588477_n

De volgende activiteiten staan de komende periode op het programma. Deze zijn ook terug te vinden in onze agenda.

 

Woensdag 20 december 2017
Koffie of thee ochtend. Geen thema vandaag.

Woensdag 10 januari 2018
De eerste ochtend in t nieuwe jaar. Deze willen we starten met allerlei  hapjes uit diverse landen.

Kunt u  ook een lekker hartig of zoet gerechtje  maken uit uw eigen land dan bent u van harte welkom in de ouderkamer ; we vinden het  gezellig om met veel ouders het nieuwe jaar te starten.

Woensdag 24 januari 2018
Meester Nick uit groep 4 is vandaag te gast  in de ouderkamer. U hoort nog welke onderwerpen aan de orde komen. Van 8.45 – 9.45 bent u van harte welkom in de ouderkamer.

Woensdag 31 januari 2018
Nog niet bekend

Woensdag 7 februari 2018
Houdt u ook van theater? Vindt u opvoeden soms ook moeilijk? Dan is dit echt wat voor u.

Vanochtend is er oudertheater met allerlei onderwerpen over het opvoeden. De ochtend wordt georganiseerd door JGZ in samenwerking met “ de Regenboog” en onze school. Het is super leuk, en de ouders kunnen meedenken met de onderwerpen. Dus een interactieve voorstelling.

De voorstelling wordt gehouden in de Regenboogschool . De tijd hoort u zo snel mogelijk.

Woensdag 14 februari
Kanjertraining, wat is dat en hoe werken we hier mee ? Deze thema-ochtend gaat over het omgaan met sociale vaardigheden , bv wat doe je als je gepest wordt ?

Juf Annemarieke verzorgt deze ochtend.

Woensdag 21 februari
Koffie of thee ochtend. Geen thema vandaag.

In maart staan er weer een paar knutsels gepland . De data hoort u zo snel mogelijk. Ook gaan we met elkaar koken.

Contact

De ouderkamer is op woensdagochtend van 8.30 uur tot 10.30 uur. U kunt uiteraard ook korter aanschuiven. U vindt de ouderkamer in het halletje tussen Unit 2 en Unit 3.

Heeft u tips of suggesties? Geef ze dan door aan juf Judith (judith.rietveld@amalia.unicoz.nl) Zij is onze contactpersoon van de ouderkamer.

10
X