Onze ouderkamer

Als ouder vervult u een belangrijke rol in de ontwikkeling van uw kind. U wilt het beste voor hem of haar en bent daarom gemotiveerd om u in te zetten voor de ontwikkeling van uw kind. Soms kunt u daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken. Speciaal daarvoor zijn er ouderkamers: door en voor de ouders. Hier kunt u een praatje maken met andere ouders, contacten leggen, de betrokkenheid met de school opbouwen of vragen hoe een andere ouder dat nu doet….

In de ouderkamer kunt u dus andere ouders ontmoeten. Gastouders zorgen voor de koffie/thee en iets lekkers. Heeft u nog niet-schoolgaande kinderen? Geen probleem! Er is speelgoed aanwezig en een bekertje limonade is zo klaar.

Naast de koffie-ochtenden worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd over opvoedkundige onderwerpen en schoolse zaken. Ook worden er workshops en cursussen gegeven of sluit de directie of een leerkracht aan.

IMG_0374

Het programma

15590279_1544922148856246_7575849691004588477_n

De volgende activiteiten staan de komende periode op het programma. Deze zijn ook terug te vinden in onze agenda.

 

 

Woensdag 11 april
Koffie-/theeochtend. Ook voor de nieuwe  ouders leuk om eens kennis te maken met andere ouders.

Woensdag 18 april
Vandaag is juf Nancy in de ouderkamer. Deze ochtend is speciaal voor de ouders van leerlingen in groep 2. Juf Nancy zal deze ochtend de ouders informeren over de overstap naar groep 3.

Contact

De ouderkamer is op woensdagochtend van 8.30 uur tot 10.30 uur. U kunt uiteraard ook korter aanschuiven. U vindt de ouderkamer in het halletje tussen Unit 2 en Unit 3.

Heeft u tips of suggesties? Geef ze dan door aan juf Judith (judith.rietveld@amalia.unicoz.nl) Zij is onze contactpersoon van de ouderkamer.

10
X