Welkom op de pagina van Unit 3 (groep 4 t/m 8)

In Unit 3 sluiten we aan op de doorgaande lijn vanuit Unit 2. We blijven de kinderen coachen in ontdekkend leren en laten de kinderen eigenaar zijn van hun eigen leerproces (hoe leer ik het liefst, wat moet ik nog leren?). De kinderen kunnen gebruik maken van concreet materiaal, mogen op het ruime leerplein samen of alleen de verwerking doen, kunnen zelfstandig werken in het stiltelokaal of blijven dicht in de buurt van de leerkracht om hulp te vragen als ze dit nodig hebben. We motiveren de kinderen om nieuwsgierig te blijven naar hetgeen dat ze graag nog willen leren en we begeleiden ze bij leerdoelgericht werken.

De leerkrachten van deze Unit fungeren als coach en begeleiden de kinderen waarbij de kindontwikkeling centraal staat. Leerkrachten geven instructies op basis van de behoefte van de kinderen.

Kom gerust af en toe een kijkje nemen op onze pagina en ervaar de verschillende leerstijlen en ontdek waarom, wat en hoe de kinderen leren wat ze leren binnen onze Unit!
In de agenda vindt u alle belangrijke info betreft onze Unit.

november, 2017