Bestellen schoolfoto’s
1 november 2019
Verhuisdozen gezocht!
8 november 2019

EU schoolfruit en fruit@school

Elk jaar geven wij onze school op voor deelname aan het gratis EU-schoolfruit. Ook dit jaar zijn wij weer ingeloot voor deelname aan het EU-schoolfruit. Dit houdt in dat de school wekelijks voor elke leerling 3 stuks fruit ontvangt in de periode van 11 november 2019 t/m 17 april 2020. Als gezonde school zijn wij erg blij dat wij alle leerlingen dit aan kunnen bieden.

Het EU-fruit zal worden aangeboden op onze verplichte fruit-/groentedagen: woensdag, donderdag en vrijdag. De ouderraad zal zorgen voor de verdeling van het fruit en zo nodig voor het snijden, waarvoor onze dank! Op maandag en dinsdag nemen de leerlingen zelf een gezond tussendoortje mee.

Voor de leerlingen die een abonnement hebben op fruit@school hebben we kunnen regelen dat het fruit op maandag voor 10 uur geleverd wordt,  zodat uw kind op maandag tijdens het 10-uurtje fruit kan eten. Het fruit@school wordt dan aangeboden op maandag en dinsdag zodat uw kind de hele week fruit ontvangt. Het derde stuk fruit kan uw kind dan extra eten of mee naar huis nemen.

 

X