Even voorstellen….
22 maart 2019
Afscheid juf Nancy
5 april 2019

Even voorstellen…………….

Begin januari 2019 is juf Sophie gestart in groep 1/2B. Hieronder stelt zij zich graag nog even aan u voor.

Vanaf 1 januari 2019 ben ik werkzaam op de Prinses Amalia school in groep 1/2B. Vanaf mijn 21e jaar ben ik in hart en nieren ‘kleuterjuf’. In de Prinses Amalia zie ik een nieuwe uitdaging en tot nu toe doe ik het met veel plezier.

Ik woon in Boskoop samen met mijn man René.  Ik heb 2 volwassen kinderen en inmiddels ben ik oma van twee kleinkinderen. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met huis & tuin en met nog 5 vriendinnen vormen we een leesclubje en ondernemen we af en toe culturele/winkeldagjes. Naast het lesgeven heb ik 18 jaar een schoonheidssalon gehad, maar deze sinds 2 jaar gesloten om meer tijd met mijn kleinkinderen door te brengen. Ook probeer ik regelmatig te sporten en breng veel tijd met vrienden/vriendinnen door.

Vanaf het begin heb ik de Prinses Amalia school een warme en open school gevonden met fijne collega’s.  Ik hoop dat ik hier nog een hele poos ‘kleuterjuf’ kan zijn.

X