Herinnering: Koningsspelen
5 april 2019
Even voorstellen…….
8 april 2019

Even voorstellen…….

Vanaf 1 mei start juf Natasja van der Geest bij ons op school in groep 1/2B. Zij zal de lesgevende taken van juf Nancy vervangen op de donderdag en vrijdag. Zij stelt zich graag aan u voor.

 

Beste ouders, leerlingen en aanstaande collega’s,

Hierbij wil ik mezelf graag aan jullie voorstellen. Ik ben Natasja van der Geest, 40 jaar en getrouwd met Daan. We hebben drie jonge kinderen:
Kai (7) en Bjorn (5) gaan naar school en Jack (2) is nog gezellig thuis.

De afgelopen zes jaar heb ik op de Elzenhoek en het Noordeinde gewerkt. Hier heb ik ervaring opgedaan in groep 4, groep 3 en groep 1/2.  Na deze jaren was het tijd voor iets nieuws: een ander schoolconcept en een andere werkomgeving. Nu komt er iets nieuws: een overstap naar de Prinses Amalia school en wat ben ik blij dat ik die stap kan nemen.

Naast een druk gezin, werken en een opleiding, heb ik gelukkig nog tijd voor andere dingen: lezen, sporten en bakken vind ik heel leuk. Met vriendinnen hebben we een crea clubje waarin we haken en breien, maar vooral kletsen en thee drinken;-)

Ik heb ontzettend veel zin om te starten. Tot snel!

Groetjes, Natasja

X