Even voorstellen

655f7d2092b0dea396c78eecee097e8d-150x150

Mijn naam is Bouke van der Heiden. Ik ben getrouwd met Marjolein en vader van Naëma, Thirza, Elias (groep 6) en Joas (groep 4). In oktober 2013 ben ik toegetreden tot de MR. Ik wil graag een bijdrage leveren met mijn ervaring op bestuursniveau en beleidsmatige vraagstukken. Ik ben geïnteresseerd in de ontwikkelingen binnen de school en wil graag de stem van de ouders in de MR laten horen. In het dagelijks leven ben ik strategisch sparringpartner bij “Worrell & Jetten” in Zoetermeer. Ik houd ondernemers een spiegel voor over de toekomst van hun bedrijf en help ze met groei en verbetering.

jeroen

Mijn naam is Jeroen Burlage, 35 jaar en woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen in Leidschendam. Mijn dochter Livv zit in groep 6 en gaat met veel plezier naar school. Mijn zoontje Ravv zit op een andere school in Den Haag. Mijn vrouw José is lid van de OR binnen de Amalia school en houd zich bezig met alle activiteiten van de school. In mijn vrije tijd doe ik veel aan vrijwilligerswerk samen met mijn vrouw, hardlopen en doe leuke dingen met mijn kinderen.

Ik ben ruim 12 jaar werkzaam als Applicatiespecialist / -coördinator (IT) en zit sinds begin 2016 in de detachering. Hierbij doe ik verschillende opdrachten bij verschillende klanten. Denk hierbij aan alle werkzaamheden rondom de applicaties die de klanten gebruiken. Vergaderen is een belangrijke pijler in mijn rol, waarbij ik samen met de klant en de medewerkers van de technische / functionele disciplines zit om nieuwe ideeën uit te werken of lang lopende problemen te bespreken en oplosrichtingen te bedenken.

Ik heb tijdens mijn werk veel contact met andere mensen en kan goed luisteren en meedenken naar een oplossing. Het denken in oplossingen is dan ook iets waar ik dagelijks mee bezig ben en hoop deze kennis toe te passen in de MR rondom de bestaande ideeën en plannen waar de Amalia school naar toe wilt / over nadenkt.

Ik kijk uit naar de prettige samenwerking met de rest van het MR team.

maaike

Mijn naam is Maaike Luining en zit sinds  schooljaar ( 2016-2017) in de MR.  Ik geef op dit moment les aan groep 5 op de Prinses Amaliaschool.  In de MR wil ik graag meedenken over de ontwikkelingen en het beleid van de school . Op die manier kan ik  een stukje meebouwen aan een school waar elk kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen en met plezier naar toe gaat.  Een goede samenwerking en communicatie met ouders is hierbij onmisbaar.

tineke

Mijn naam is Tineke den Boer. Ik ben groepsleerkracht op de Amaliaschool. Ik heb ruim 40 jaar onderwijservaring. Onlangs heb ik de opleiding voor taalspecialist afgerond. Ik ben al enige jaren lid van de MR. Ook ben ik lid geweest van de GMR.

Ik interesseer me bijzonder voor de verdere ontwikkelingen en het beleid van onze school.
In mijn portefeuille zit personeelsbeleid. Belangrijk vind ik een school waar de veiligheid centraal staat en waar de kinderen met plezier naar school gaan.

sophie

Mijn naam is Sophie Maassen en vanaf mijn 21e jaar ben ik in hart en nieren kleuterjuf. Ik ben zo gezegd een oud “KLOSser”.  Het onderwijs heb ik tot 3 jaar terug altijd gecombineerd met het ondernemerschap.  Sinds ik kleinkinderen heb richt ik me alleen nog op het onderwijs. Vanaf  januari 2019 ben ik met veel plezier werkzaam op de Amalia. Daarvoor heb ik op basisschool de Parkiet in Den Haag gewerkt en op basisschool de Rank in Alphen aan den Rijn. Ik ben in de MR gegaan om met elkaar gestalte te geven aan een mooi en goed onderwijs van de Prinses Amalia school en om het ‘kleuteronderwijs’ te bewaken in een (straks) mooi nieuw gebouw.

wk

Ik ben Wilma Kleis en leerkracht van groep 4. Gedurende mijn loopbaan heb ik op diverse scholen gewerkt met verschillende taken.

Op basisschool ” het Palet” en ” de Buut” heb ik in de MR gezeten en ben dus al goed bekend met dit orgaan. Voor ” de Prinses Amalia” wil ik me hiervoor ook inzetten.

We doen het SAMEN  en we hebben ELKAAR  nodig

X