Even voorstellen

655f7d2092b0dea396c78eecee097e8d-150x150

Mijn naam is Bouke van der Heiden. Ik ben getrouwd met Marjolein en vader van Naëma, Thirza (groep 7), Elias (groep 3) en Joas (groep 1). In oktober 2013 ben ik toegetreden tot de MR. Ik wil graag een bijdrage leveren met mijn ervaring op bestuursniveau en beleidsmatige vraagstukken. Ik ben geïnteresseerd in de ontwikkelingen binnen de school en wil graag de stem van de ouders in de MR laten horen. In het dagelijks leven ben ik strategisch sparringpartner bij “Worrell & Jetten” in Zoetermeer. Ik houd ondernemers een spiegel voor over de toekomst van hun bedrijf en help ze met groei en verbetering.

IMG_0013

Mijn naam is Peter Pijper, ik ben 40 jaar oud en getrouwd met Natascha Stokhof. Samen hebben wij een dochter (Lisa) die nu (2017) in groep 1/2B zit.
Een paar jaar geleden hebben mijn vrouw en ik bewust voor de Prinses Amaliaschool gekozen. Tot op de dag van vandaag hebben we daar geen moment spijt van gehad. Wachtend op het schoolplein bereiken mij diverse geluiden, zowel positief als negatief. Ik heb er voor gekozen om actief wat met die geluiden te doen. Daarom ben ik dit jaar lid geworden van de medezeggenschapsraad.
Ik wil me sterk maken voor de veiligheid van de kinderen, leraren en de ouders. De school moet een veilige omgeving zijn voor iedereen. De kinderen moeten veilig buiten kunnen spelen, maar ze moeten ook kunnen zijn, wie ze willen zijn. De kinderen mogen zeggen wat ze willen zeggen (met respect natuurlijk!) en doen waar ze goed in zijn.
Ook wil ik samen met de directie nadenken over de toekomst van de school. Dit jaar zijn er een hoop veranderingen geweest, zoals de verhuizing en een compleet andere manier van lesgeven. Graag wil ik reflecterend voorwaarts gaan. Terugkijken op wat er gebeurt is, daar van leren, en indien nodig de plannen aanpassen. Daarnaast wil ik ook graag naar de lange termijn kijken. Waar willen we staan over drie, vijf en tien jaar staan met de Prinses Amaliaschool.
Graag wil ik dat je me aanspreekt op het schoolplein als je goede ideeën hebt over de toekomst, maar ook als je een probleem hebt wat je niet wilt/kunt bespreken met de directie.
Ik hoop op een goede toekomst die we samen kunnen maken!

michelle

Ik ben Michelle in den Bosch. Mijn man, kinderen en ik wonen samen in Oosterheem. Wij hebben samen een dochter en zoon. Ik ben ruim 15 jaar werkzaam in het onderwijs. Na het behalen van mijn Pabo diploma heb ik Onderwijskunde gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Ik heb jaren voor de groep gestaan en ben tevens rekencoördinator geweest en ben werkzaam geweest als intern begeleider. Op dit moment sta ik weer voor de groep en ben ik bezig met het vormgeven van het atelier cognitief talent. Ik zal de personeelsgeleding van de MR versterken waarbij ik met name extra aandacht richt op personeelsbeleid en onderwijskundig beleid. Door mijn eerder opgedane ervaring, als lid en voorzitter, binnen de (G)MR en mijn onderwijskundige achtergrond hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen in de MR van de Prinses Amaliaschool.

maaike

Mijn naam is Maaike Luining en zit sinds  schooljaar ( 2016-2017) in de MR.  Ik geef op dit moment les aan groep 5 op de Prinses Amaliaschool.  In de MR wil ik graag meedenken over de ontwikkelingen en het beleid van de school . Op die manier kan ik  een stukje meebouwen aan een school waar elk kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen en met plezier naar toe gaat.  Een goede samenwerking en communicatie met ouders is hierbij onmisbaar.

tineke

Mijn naam is Tineke den Boer. Ik ben groepsleerkracht op de Amaliaschool. Ik heb ruim 40 jaar onderwijservaring. Onlangs heb ik de opleiding voor taalspecialist afgerond. Ik ben al enige jaren lid van de MR. Ook ben ik lid geweest van de GMR.

Ik interesseer me bijzonder voor de verdere ontwikkelingen en het beleid van onze school.
In mijn portefeuille zit personeelsbeleid. Belangrijk vind ik een school waar de veiligheid centraal staat en waar de kinderen met plezier naar school gaan.

foto Nic

Mijn naam is Nicolette Boonstoppel en ik woon met mijn man Michiel en onze kinderen in de waterbuurt in Meerzicht. Onze dochter Anouk zit in groep 3 en onze zoon Niels gaat naar het speeltaalhuis van de Amalia (schooljaar ‘17/’18). Ze gaan allebei met plezier naar school.

 

Als ouder op het schoolplein hoor ik natuurlijk van alles wat er speelt bij ouders en kinderen. Daarnaast sta ik op donderdag in de bieb op school en begeleid ik de kleuters bij het uitzoeken van een boek. Gedurende die tijd zie en hoor ik ook van alles gebeuren op het leerplein van Unit 3. Ik ga hier graag actief mee aan de slag in de MR. Belangrijke onderwerpen vind ik:

  • veiligheid (in alle opzichten) op school;
  • de veranderingen in het onderwijssysteem;
  • het huidige pand en de naderende nieuwbouw

Kom gerust op het schoolplein naar me toe en spreek me aan!

????????????????????????????????????

Graag stel ik me even voor, ik ben Harco Haasdijk, 47 jaar oud en ben getrouwd en heb een dochter op de Prinses Amaliaschool. Mijn dochter zit in unit 3.

Ik ben werkzaam als Sales manager bij Werkse! Door mijn ruime ervaring van 18 jaar als Sales manager en ben ik gewend om o.a. actief deel te nemen aan diverse overleggen en me te zetten bij diverse gevraagde activiteiten.

De bijdrage die ik zal leveren is het actief  meedenken met de bestaande plannen en nieuwe ideeën creëren voor een nog beter onderwijs in de toekomst.

Ik kijk uit om samen met de andere leden de ideeën verder uit te werken en dit binnen de Amalia school te gaan realiseren.

X