Onze ouderkamer

Als ouder vervult u een belangrijke rol in de ontwikkeling van uw kind. De samenwerking met school en met andere ouders speelt bij deze ontwikkeling een grote rol. Speciaal daarvoor zijn er ouderkamers: door en voor de ouders. Hier kunt u een praatje maken met andere ouders, contacten leggen, de betrokkenheid met de school opbouwen en op een gezellige  manier samen zijn. In de ouderkamer kunt u dus andere ouders ontmoeten. De school zorgt  voor de koffie/thee en iets lekkers. Heeft u nog niet-schoolgaande kinderen? Geen probleem! Er is speelgoed aanwezig en een bekertje limonade is zo klaar.

De invulling van de ouderkamer is mede tot stand gekomen door de input van onze ouders. We hopen dan ook dat er voor elk wat wils tussen zit. Verder hebben we als school het voornemen ons in te zetten voor de wijk Meerzicht en mede via de ouderkamer ons steentje bij te dragen aan ons woonplezier en de veiligheid binnen de wijk. Zo zijn er bijvoorbeeld ochtenden waarbij de wijkregisseur, onze contactpersoon van handhaving of buurtbewoners zijn uitgenodigd. Ook op deze ochtenden is uw input uiteraard van harte welkom.

Er is elke woensdag ouderkamer van 8.30-10.00 uur. U kunt uiteraard ook korter aanschuiven. U vindt de ouderkamer in het halletje tussen Unit 2 en Unit 3. Voor het programma verwijzen wij u naar onze Prinses Amalia Schoolapp.

Heeft u tips of suggesties? Geef ze dan door aan juf  Dani,  (dani.scheffer@amalia.unicoz.nl). Zij is onze contactpersoon van de ouderkamer.

IMG_0374

Het programma

15590279_1544922148856246_7575849691004588477_n

Gedurende het schooljaar hebben wij verschillende activiteiten in de ouderkamer. U kunt deze terugvinden in onze schoolapp. Ook hangt er elke week op de deur welke activiteit er die week plaatsvindt in de ouderkamer.

 

Contact

X