Beleef de 112 Veiligheidsdag
11 april 2019
Overgebleven voedsel Koningsontbijt
12 april 2019

Paasviering

Donderdag 18 april a.s. vieren we met elkaar Pasen.

We verwachten de kinderen op de normale tijd op school. Met alle kinderen lopen we dan naar kerk (De Oase). Ouders zijn ook van harte welkom om er achteraan te lopen en de dienst mee te maken. De kinderen zitten bij hun eigen groep in de kerk. Ds Carina Kapteyn zal de dienst leiden. Tijdens de dienst zal er een collecte worden gehouden voor het goede doel. In de groepen zal er vanaf 15 april in elke groep een spaarpotje staan waar de kinderen kunnen doneren.

Dit jaar is het goede doel “Jantje Beton”. Jantje Beton wil dat álle kinderen dagelijks kunnen spelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Daarom zegt Jantje Beton … STOP NOOIT MET SPELEN!

We hebben ook zoals ieder jaar een Paaslunch, verzorgd door de OR. Het is de bedoeling dat ieder kind op deze dag een eigen bord, beker en bestek meeneemt. De lunch zelf wordt verzorgd! Voorgaande jaren kregen de kinderen van de OR een gekookt ei, maar omdat er zoveel weggegooid werden, vraagt de OR u om zelf een ei mee te geven aan uw kind als hij/zij dat wilt bij de lunch.

We zijn nog op zoek naar 3 hulpouders voor bij de Paaslunch. Komt u helpen? Opgeven kan bij Laura (l.tendoeschate@unicoz.nl). Alvast bedankt, ook namens de OR!

 

X