De start van de dag
11 september 2019
Klassenouder
12 september 2019

Schoolfotograaf

Zoals u weet, komt op donderdag 19 september a.s. de schoolfotograaf. Om deze dag soepel te laten verlopen hebben wij met de fotograaf de volgende afspraken gemaakt.

De fotograaf start om 08.10 uur met het maken van broertjes / zusjes foto’s. Dit is alleen voor gezinnen waarvan minimaal één kind niet bij ons op school zit. We rekenen hierbij het Speeltaalhuis als ‘nog niet op school’. Wanneer beide kinderen (of meer) bij ons op school zitten, worden deze foto’s onder schooltijd gemaakt aan het eind van de middag. Het kan zijn dat dit langer duurt dan half 3. Graag horen wij voor dinsdag 17 september of u hiervan gebruik wilt maken. U kunt dit aangeven via info@amalia.unicoz.nl.

De foto’s worden gemaakt in de stilteruimte op het plein van Unit 3. Wij willen u vragen daar rustig te wachten. De fotograaf zal de broertjes/zusjes op volgorde van binnenkomst fotograferen. In de regel is de fotograaf vlot met het nemen van de foto’s waardoor de wachttijd beperkt blijft.

De rest van de ochtend zal gebruikt worden voor individuele foto’s, broertjes en zusjes foto’s, foto’s van kinderen die bij ons op school zitten en de groepsfoto’s. Gezien de hoeveelheid foto’s kan er die dag geen rekening gehouden worden met tandarts en/of doktersbezoeken van kinderen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Binnenkort ontvangt u een voorbeeld pasfoto en inloggegevens voor de rest van de foto’s. Wij hebben een pakketprijs (grote foto, duo vel, kleine pasfoto’s, groepsfoto) afgesproken voor € 10,00. Deze kunt u zelf online bestellen.

De fotograaf geeft als advies uw kind(eren) te kleden in heldere kleuren. Het is van belang dat uw kind met droge haren op school aankomt. Er zal voor de kinderen die er onverhoopt niet bij zijn op 19 september, een nader af te spreken inhaalmoment zijn voor de individuele en broertjes/zusjes foto. De groepsfoto’s kunnen helaas niet opnieuw genomen worden.

X