Walk the Wall, loop mee of sponsor ons!

Fruit@school
9 september 2019
De start van de dag
11 september 2019

Walk the Wall, loop mee of sponsor ons!

Op zaterdag 21 september wordt er vanaf het schoolplein van de Prinses Amaliaschool een sponsorloop gelopen van 5 of 10 km, genaamd Walk the Wall. Naina uit groep 7 doet hier ook aan mee. Samen met onder andere haar zussen Mija en Merle en moeder Vibeke loopt ze 10 km om kinderen met een beperking in China te steunen.

International China Concern (ICC) is een christelijke ontwikkelingsorganisatie die liefde, hoop en mogelijkheden biedt aan weeskinderen die zijn verlaten vanwege hun beperking. In twee centra in Changsha en Hengyang (Provincie Hunan) krijgen ze liefde, onderwijs en de nodige therapie van vaste verzorgers en therapeuten. Daarnaast biedt ICC praktische steun en begeleiding aan gezinnen, zodat steeds meer kinderen met een beperking thuis kunnen opgroeien.

Door het bieden van onvoorwaardelijke liefde en steun aan gehandicapte en verstoten kinderen, kunnen we werken aan een verandering in de visie van de Chinese maatschappij op mensen met een beperking.

Walk the Wall is een wereldwijde sponsorloop om het werk van International China Concern te steunen. In Nederland doen we hier voor het eerst aan mee en het is fijn dat dit in Zoetermeer vanaf de Prinses Amaliaschool kan.

Kinderen en ouders zijn welkom om mee te lopen met Walk the Wall. Het evenement begint om 9.30 uur en wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Daarnaast kun je ook Naina of de andere lopers sponsoren en zo de kinderen in China meer mogelijkheden bieden.

Voor meer informatie: kijk op  walkthewall.org  of mail naar:

vibeke.pronk@chinaconcern.org  of rens.bravenboer@chinaconcern.org

 

X