Wegens succes herhaald…..creatieve ouders gezocht

Ouderbijdrage en schoolreisgeld 2018-2019
8 november 2018
Even voorstellen, gastouders van de ouderkamer
16 januari 2019

Wegens succes herhaald…..creatieve ouders gezocht

Afgelopen periode hebben we diverse hulp gehad tijdens onze keuze ateliers en dat bleek een groots succes. Dank aan alle ouders die hierbij geholpen hebben. In de week van 14 januari starten we met een nieuwe reeks en zijn we weer op zoek naar creatieve ouders. U begeleid dan een groepje van max 10 leerlingen. De eerste aanmelding van een ouder is al binnen.

In unit 2 vindt het keuze atelier op vrijdag plaats van 13.00 – 13.45. We starten weer op vrijdag 18-01. Elke week kunnen de kinderen opnieuw kiezen.

In unit 3 vindt het keuze atelier op maandag plaats van 13.30 – 14.30. We starten weer op maandag 14-01 en deze reeks duurt dan drie weken.

U kunt zich hiervoor aanmelden via onze schoolapp onder het kopje “formulieren” en dan kiezen voor “hulpouder keuze atelier”. U kunt zich ook aanmelden via juf Nancy.devries@amalia.unicoz.nl (unit 2) en juf Laura.tendoeschate@amalia.unicoz.nl (unit 3).

Graag horen wij van u welke activiteit u met de kinderen wilt doen en voor welke groepen (de groepen 1 t/m 3 of de groepen 4 t/m 8). Alle materialen die hiervoor nodig zijn worden uiteraard vergoed door school.

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!

X